GRAFIČNE PODOBE SPLETNIH STRANI

Za podjetja, ki programiranje uredijo sami, ponujamo oblikovanje grafičnih podob spletnih strani.

Poskrbimo za sodoben in estetski videz vaših spletnih strani. Na podlagi vaših želja oz. žičnega modela spletne strani vam pripravimo predogled za vstopno stran oz. za določene podstrani (kakor se dogovorimo pred začetkom sodelovanja). Ko se grafična podoba potrdi, pa vam pošljemo ustrezno pripravljene PSD datoteke za programerje.

Oblikovanje grafične podobe spletne strani vam ponujamo od 50 € dalje, cena pa je predvsem odvisna od števila strani za pripravo ter zahtevnosti projekta. Kontaktirajte nas za bolj podrobno ponudbo.

Kaj potrebujemo od vas za pripravo oblikovnih predlog?
Predvsem nas zanimajo vaše želje, morda pošljete kakšno spletno stran, od katere dizajn vam odgovarja, da si lažje predstavljamo, kakšen slog oblikovanja želite od nas. Seveda pa potrebujemo tudi nek okviren načrt, kako bo razdeljen glavni menu, kaj želite da izstopa, kaj naj obiskovalec največkrat opazi na vstopni strani ...

Kakšna je razlika med HTML in CMS?

Kar se tiče izgleda, razlike med HTML in CMS spletno stranjo ni. Glavna razlika med njima je v spreminjanju vsebine. Pri HTML strani vam vsebino lahko spreminja samo programer oz. oseba, ki ima osnovno znanje HTML kode. Če se dogovorimo, da vam v bodoče vsebino spreminjamo mi, določimo neko ceno za urno postavko spreminjanja vsebine. Za primer - spreminjanje fotografij v galeriji in določenega besedila (npr. kontaktni podatki, sprememba določenih stavkov v besedilu) bi nam vzelo cca. eno uro. Prednost HTML strani je, da so cenejše - priporočamo jih podjetjem, ki ne bodo potrebovali veliko spreminjanja vsebine v bodoče ter za novo ustanovljena podjetja, ki potrebujejo na hitro narejeno predstavitev njihove dejavnosti.

Prednost CMS strani je, da lahko vsebino spreminjate sami, brez kakšnega znanja programiranja. Naše CMS strani so narejene v Wordpress platformi, ki omogoča pregledno spreminjanje vsebine. Seveda po končani izdelavi spletne strani prejmete tudi kratka navodila, ki vam grafično prikažejo kako npr. spremeniti kontaktne podatke, dodajati slike v galerijo itd. CMS spletne strani priporočamo podjetjem, ki bodo večkrat spreminjali galerijo, dodajali novice na stran, spreminjali vsebino... Cena za vzpostavitev CMS strani je višja od HTML strani.

Smo vas prepričali?

Želite efektivno spletno stran, ki vam bo priskrbela nove stranke?

Kontaktirajte nas!