Image
 • home212
  Nina
  Tim
 • everline
  se!
  Poročiva
  13. 5. 2016
 • home121
  Images
  Nina & Tim
  Dragi najini sorodniki in prijatelji ... Odločila sva se, da se poročiva!
  Veliko bi nama pomenilo, če bi se nama pridružili na proslavi najine ljubezni!
  SOBOTA, 13. MAJ 2016, V SKEDNJU - VOPOVLJE
ODŠTEVANJE DO
NAJINE
POROKE POTEKA!
00

days

00

hours

00

minutes

00

seconds

NAJINA ZGODBA

Najina zgodba se je začela pred 10 leti in sicer sva oba hodila na isto šolo.

Jaz sem ga opazila že prej in ga skozi čekirala ko je hodil mimo po hodnikih, on pa sploh ni vedel, da obstajam. Potem sem pa sošolki povedala, da mi je všeč in ker je ona poznala njegovega najboljšega prijatelja, je uredila, da se dobimo vsi skupaj na pijački (kao naključje).

No, malo sva se zapletla v pogovor, ampak ni bilo nič posebnega. On ni bil zainteresiran. Nakar dobim čez par dni njegov sms in me skoraj kap od veselja. Potem sva si izmenjala par sms-ov in šla na nekaj zmenkov, ampak ni bilo nič. Tako da sem si potem pri sebi rekla, da bova pač samo prijatelja, ker mu očitno nisem všeč - pa je v redu tudi tako. No, pa pride večer, ko sva šla ven in mi na koncu večera reče, če mi lahko da poljubček za lahko noč! Meni so se pa usta razlezla do ušes in sem dobila čisto mehka kolena.

Nato je sledil še zmenek pri njemu doma, kjer sva plesala in se poljubila in od tistega dne sva par, nerazdružljiva in se mi zdi kot da ga poznam že celo življenje. Teh 10 let mi je minilo kot bi trenil, čez 3 tedne se poročiva, in sem presrečna, da sem našla svojo sorodno dušo že pri 16 letih!

TEMA POROKE

introduct1

Ker na poročno potovanje potujeva na Filipine, bo najina poroka v stilu morja, plaže. Tako boste tudi vi lahko deležni koščka najinega potovanja.

POROČNI PRIČI

introduct2

Za poročni priči sva zadolžila najina najboljša prijatelja, Jani in Marta, ki sta naju spremljala od vsega začetka na najini skupni poti.

ZAROKA

introduct3

Tim je Nino presenetil na nekem sončnem nedeljskem izletu na Bohinjsko jezero. Poiskal je nek delček obale jezera, kjer sta bila sama dva in Nino zaprosil. Kako se je zgodba nadaljevala pa verjetno sedaj že veste.

 • Love one another and you will be happy.
  It's as simple and as difficult as that.

  ~ Michael Leunig ~
 • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

  ~ Emily Brontë ~
 • A happy marriage is a long conversation that always seems too short.

  ~ Andre Maurois ~

VSE O NAJINI POROKI

bloghome4

LOKACIJA POROKE

SKEDENJ, VOPOVLJE

Svojo poroko sva si zamislila v naravi, v skednju, ki ponuja romantično podeželjsko idilo. Leži v vasi Vopovlje na Gorenjskem.

bloghome3

CATERING

GOSTINSTVO & CATERING KOREN

S pomočjo cateringa Koren smo za vas sestavili pester in okusen jedilnik z bogato sezonsko in lokalno bero sestavin.

bloghome2

DOGAJANJE NA POROKI

DJ YOCO, ČARODEJ SAM SEBASTIAN

Na najini poroki vam nikakor ne bo dolgčas! Animirali nas bodo čarodej Sam Sebastian in plesna šola ŠinŠin, za odličen izbor skladb pa bo poskrbel DJ Yoco.

bloghome1

POROČNO POTOVANJE

ODHAJAVA NA FILIPINE!

Darila prijazno odklanjava, tisti pa, ki nama vseeno želite nekaj podariti, lahko pripomorete, da bo najino sanjsko poročno potovanje na Filipne še bolj sanjsko.

“The Power of Love”

NAJIN POROČNI VIDEO

video: Funny Happy Weddings