Skip to content Skip to footer
oblikovanje vizitk

Oblikovanje poslovnih vizitk

Oblikovanje poslovnih vizitk

Grafično oblikovanje

Oblikovanje vizitke

Poskrbite, da si vas potencialne stranke zapomnijo. Ustvarite odličen prvi vtis z unikatno poslovno vizitko, oblikovano po vaših željah.

Grafično oblikovanje in priprava na tisk

Oblikovanje poslovne vizitke glede na vaše želje v izbranih barvah in vašem stilu Prejmete JPG in PDF datoteko za tisk v tiskarni.

Tisk in poštna dostava vizitk

Tisk 250 kom. vizitk, 350 g premazni papir, 85 x 55 mm, obojestranski tisk + poštna dostava

Preprostost

Vizitke bodo najbolj učinkovite, če na njih ne bo preveč natlačenega besedila in podatkov. Najpomembnejše je, da je na njih navedena spletna stran, ki omogoča vaši potencialni stranki vpogled v več informacij. Boljše je dodati kakšne posebne efekte pri tisku kot preveč besedila.

Odličen vtis

Pri nekaterih dejavnostih se da z videzom vizitke naslovniku takoj sporočiti, s čim se ukvarjate. Pri drugih dejavnostih pa lahko dosežete izstopanje iz množice vizitk s kakšnimi posebnimi efekti kot so zlatotisk, folijski tisk, graviranje, vodni tisk, posebni papirji, barvne sredice ...

Oblika

Oblikujemo vam lahko kakršnokoli obliko vizitke želite (pri tiskarni je potrebno v tem primeru naročiti izdelavo posebne šablone za izrez). Morate pa upoštevati, da so najbolj primerne in uporabljane dimenzije vizitk tiste standardne, da se jih lahko spravi v žepek denarnice ali žep oblačil.
Naši izdelki

Reference

Oglejte si nekaj referenc poslovnih vizitk, ki smo jih ustvarili v preteklih letih.

Na vrh strani