Skip to content Skip to footer
video predstavitev

Izdelava video vsebin

Izdelava video vsebin

Video produkcija

Izdelava video predstavitve

Video predstavitve so danes zelo pomembni del vaše predstavitve na socialnih omrežjih - Facebook, Instagram, TikTok in so skoraj toliko pomembne kot fotografije vašega podjetja. Video vsebina namreč potencialne kupce bolj privabi kot statične slike, vendar le, če je video pravilno zastavljen.

Snemanje in montaža dogodka (trajanje do 3 ur)

Snemanje dogodka s kamero (full HD ločljivost za YouTube) v trajanju do 4 ur in montaža videa z zakupljeno licenčno glasbo.

Snemanje in montaža videa vašega podjetja

Snemanje vašega podjetja – prostorov, dela, izvajanja storitev, izdelkov, zunanjosti, zaposlenih (po dogovoru) v trajanju do 3 ur in montaža videa z zakupljeno licenčno glasbo.

Kreativnost

Na podlagi vaših želja in dogovora z vami izdelamo okviren scenarij snemanja in izpostavimo tiste stvari v vašem podjetju, ki so vam in vašim kupcem najpomembnejše.

Montaža

Z več kot 10 let izkušenj s snemanjem in montažo videev vam omogočimo pravilno kadriranje in izdelavo videa, ki vašim gledalcem ne bo dolgočasen in dolgotrajen.

Intervju

V kolikor želite posneti kratke odseke za vaš predstavitveni video z nagovorom izbranih oseb, bomo to upoštevali pri scenariju ter priskrbeli ustrezno opremo (luči, mikrofon)...
Naši izdelki

Reference

V preteklih letih smo posneli več različnih predstavitev oseb, podjetij in dogodkov. Oglejte si nekaj naših referenc.

Play Video about video predstavitev dogodka
Na vrh strani