Skip to content Skip to footer
EVING DESIGN

Kreativno grafično oblikovanje

Asset 48

Izkušnje

Z desetletjem dela na področju grafičnega oblikovanja smo pridobili izkušnje in znanje, ki nam omogočajo učinkovito reševanje izzivov, ki se pojavljajo pri raznolikih projektih.

Asset 11

Kreativnost

Izkušnje in znanje v kombinaciji s kreativnostjo nam omogočajo, da ustvarimo edinstvene in funkcionalne grafične rešitve, ki se ujemajo s cilji vašega projekta.

Asset 43

Profesionalnost

Zanesljivost in odzivnost nas odlikujeta, kar pomeni, da bomo zagotovili visoko kakovostno storitev, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

Oblikovanje knjige

Grafično oblikovanje in priprava za tisk za naslovnico in notranjost knjige (prelom strani). Prejmete tudi 3D predoglede knjige za namene promoviranja knjige.

Izdelava vizitk

Poslovne vizitke, s katerimi se boste predstavljali vašim potencialnim strankam, vam oblikujemo in tudi izdelamo – pošiljko prejmete na vaš naslov.

Oblikovanje glasila

Za vas oblikujemo glasila in časopise – združujemo tredne grafičnega oblikovanja z vašimi željami, da nastane pregleden, estetski končni izdelek.

Izdelava letakov

Letaki so odlična izbira za hitro predstavitev storitve, izdelka ali podjetja. Za vas jih oblikujemo in tudi izdelamo (posredujemo v tisk), končni izdelek tako prejmete na vaš naslov.

Predstavite svoje izdelke ali storitve s pomočjo poslovnega kataloga. Prednost kataloga ali brošure je, da se v njih lahko predstavi veliko več stvari, kot v zgibankah ali letakih.

Izdelava zgibanke

Predstavitvene zgibanke so zaradi priročne velikosti in velike površine za besedila in slike zelo priljubljene pri predstavitvi podjetja, storitev ali dogodkov.

Oblikovanje logotipa

Logotip ni le grafika, temveč zelo močna predstavitev identitete podjetja ali posameznika. Je obraz, ki odraža podobo vaših vrednot in vizij v vizualni obliki.

Grafično oblikovanje Eving Design

Grafično oblikovanje je ključni element pri izgradnji uspešne blagovne znamke ali podjetja. Gre za proces vizualnega ustvarjanja, ki vključuje oblikovanje logotipov, embalaže, brošur, plakatov, spletnih strani in še več. Kreativni in učinkoviti grafični elementi so lahko ključni pri vzpostavljanju prepoznavnosti blagovne znamke in pridobivanju potencialnih strank.

Pri grafičnem oblikovanju gre za uporabo oblik, barv, tipografije in drugih elementov, ki skupaj predstavljajo vizualno zgodbo in identiteto. Izkušen grafični oblikovalec lahko ustvari unikatno podobo, ki se ujema s cilji in vrednotami podjetja ter poskrbi za prepoznavnost in zaupanje med strankami.

Pri izbiri grafičnega oblikovalca je pomembno, da poiščete nekoga, ki ima izkušnje in znanje, ter razume vaše cilje in želje. Učinkovito grafično oblikovanje lahko podjetju pomaga izstopati in pritegniti stranke.

Na vrh strani