Skip to content Skip to footer
EVING DESIGN

Oblikovanje promocijskih tiskovin

Izdelava letakov

Letaki so odlična izbira za hitro predstavitev storitve, izdelka ali podjetja. Za vas jih oblikujemo in tudi izdelamo (posredujemo v tisk), končni izdelek tako prejmete na vaš naslov.

Izdelava vizitk

Poslovne vizitke, s katerimi se boste predstavljali vašim potencialnim strankam, vam oblikujemo in tudi izdelamo – pošiljko prejmete na vaš naslov.

Oblikovanje brošure

Predstavite svoje izdelke ali storitve s pomočjo poslovnega kataloga. Prednost kataloga ali brošure je, da se v njih lahko predstavi veliko več stvari, kot v zgibankah ali letakih.

Oblikovanje plakatov

Plakati se navadno uporabljajo za najavljanje dogodka in morajo biti ljudem privlačni in vpadljivi na prvi pogled. Poleg grafičnega oblikovanje je na voljo tudi posredovanje v tisk.

Izdelava zgibank

Predstavitvene zgibanke so zaradi priročne velikosti in velike površine za besedila in slike zelo priljubljene pri predstavitvi podjetja, storitev ali dogodkov.

Oblikovanje oglasa

Grafično oblikovanje oglasa za vas ali vaše podjetje, ki se lahko uporablja v časopisih, na spletu ali na socialnih omrežjih. Glede na medij, kjer se bo uporabljal, prilagodimo izgled in vsebino vašega oglasa.

Na vrh strani