Skip to content Skip to footer
FOTOGRAFIRANJE

Portretna fotografija, ki zajame vašo osebnost.

Eva Veber

Fotografinja

Povejte vašo zgodbo
v fotografiji.

Povejte vašo zgodbo
v fotografiji.

Portretno fotografiranje je fotografiranje, kjer je cilj zajeti osebnost portretiranca, njegovo zgodbo in identiteto. Od tega, kaj želi s fotografijami sporočiti javnosti je odvisno ali se bo fotografiranje izvedlo na določeni lokaciji, v naravi ali v mestu z dnevno svetlobo, ali pa se fotografiranje izvede v studiu s pomočjo studijske osvetljave.

S svetlobo lahko namreč dosežemo tako nežnost in svetlost na fotografiji kot tudi dramatičnost in temačnost. Zato je pomembno, da veste, kaj želite z vašo portretno fotografijo odražati.

NAŠE REFERENCE

Portfolio

Zakaj izbrati portretno fotografiranje?

Predstavljam vam nekaj razlogov, zakaj so portretne fotografije tako pomembne, naj bo to za osebno uporabo ali pa poslovno uporabo. Kot profesionalna fotografinja sem imela priložnost delati s številnimi ljudmi, družinicami, pari, nosečnicami in videla sem, kako močno vpliva dobra portretna fotografija na njihovo samozavest, samopodobo in način, kako jih vidijo drugi.

Dobra portretna fotografija lahko prikaže vašo osebnost in karakter, ter vam pomaga, da se predstavite v najboljši luči. Če želite ustvariti trajen prvi vtis, je dobra portretna fotografija nepogrešljiva. Ta lahko pomaga poudariti vaše najboljše lastnosti in vas predstaviti na način, ki vas naredi edinstvene.

Portretno fotografiranje je lahko tudi izjemno koristno za vaše poslovne potrebe. Če želite izstopati med konkurenco, je pomembno, da imate dobro poslovno fotografijo. To bo vaše stranke in poslovne partnerje prepričalo, da ste strokovnjak na svojem področju, in izboljšalo vašo poslovno prisotnost na trgu. Dobra poslovna fotografija lahko izboljša vašo osebno blagovno znamko ter pomaga pri gradnji dolgoročnih poslovnih odnosov.

Trudim se, da bi vsaka vaša fotografija izgledala izjemno. S pomočjo profesionalne opreme, tehnike in znanja o fotografiji vam lahko pomagam, da skupaj ustvarimo portretno fotografijo, ki izraža vašo osebnost in edinstvenost.

Verjamem, da vsak posameznik nosi s seboj edinstveno lepoto, ki jo lahko izrazim v fotografiji na tak ali drugačen način. Zato se bom potrudila, da vam bom pomagala odkriti in poudariti vaše najboljše lastnosti, kar se bo zagotovo odražalo v vaši portretni fotografiji.

Na vrh strani