Skip to content Skip to footer
oblikovanje glasila

Oblikovanje glasila ali revije

Oblikovanje glasila ali revije

Grafično oblikovanje

Oblikovanje glasil in revij

Za vas oblikujemo oziroma preoblikujemo obstoječa glasila in revije. Od leta 2017 sodelujemo z Društvom študentov farmacije Slovenije pri oblikovanju glasila Spatule, strokovne revije Placebo in zbornikov.

Količina porabljenih ur je odvisna od zahtevnosti oblikovanja in obsega vsebine. Za okvirno ponudbo nam prosim pošljite okvirno vsebino in vaše želje / zahteve.

Sodobna oblika

Nenehno spremljamo svetovne trende v grafičnem oblikovanju, zato vam lahko ponudimo oblikovanje vašega gradiva po zadnjih trendih. Pritegnite vaše potencialne stranke s pomočjo ustreznega grafičnega oblikovanja in posledično tudi s kvalitetnim in efektivnim izdelkom.

Prilagodljivost

Upoštevamo vaše želje glede samega oblikovanja. Želite minimalistični ali moderni slog grafičnega oblikovanja? Želite unikatno oblikovanje po meri? Sporočite nam in upoštevali bomo vse vaše želje. Na podlagi le-teh vam lahko po želji tudi svetujemo in pomagamo do osupljivega končnega izdelka.

Zanesljivost

Zavedamo se, da je pri izdaji glasil in revij potrebno ujeti časovni rok, česar se vedno držimo. Končni izdelek mora stranka še dokončno pregledati, nato pa prejmete primerno pripravljeno PDF datoteko za tisk v tiskarni.
Naši izdelki

Reference

Oglejte si nekaj referenc glasil, ki smo jih ustvarili v preteklih letih.

Na vrh strani