Skip to content Skip to footer
izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani in trgovin

Izdelava spletnih strani in trgovin

Spletna produkcija

Izdelava spletne strani

Spletne strani ločimo na predstavitvene spletne strani (predstavitev vas, vašega podjetja, storitev oz. izdelkov, vključno z galerijo, kontaktnim obrazcem) in pa na spletne trgovine (tu je poleg klasične predstavitvene strani vključena še spletna prodaja izdelkov).

Izdelava predstavitvene spletne strani s 6 podstranmi

Izdelava spletne strani v CMS sistemu (WordPress), kjer lahko stranka vsebino kasneje ureja tudi sama.

Izdelava spletne strani z dodano prodajo izdelkov

Izdelava predstavitvene spletne strani (6 podstrani) v CMS sistemu (WordPress) in z dodano spletno trgovino (WooCommerce). V ceno je vključeno dodajanje do 10 izdelkov, za več izdelkov pošljite povpraševanje.

Sodobna oblika

Vaša spletna stran je vaša digitalna vizitka. Z Eving oblikovanjem boste dobili sodobno spletno stran, ki sledi najnovejšim trendom. Poudarek dajemo na dinamične animacije, harmonične barve in strateško postavljene informacije za vaše potencialne stranke.

Prilagodljivost zaslonom

Vemo, da je mobilna optimizacija ključna. Z več kot 70% uporabnikov, ki dostopajo do spleta preko mobilnih naprav, je naša prioriteta zagotoviti, da je vaša spletna stran popolnoma prilagojena in odzivna na vseh zaslonih.

Praktičnost & efektivnost

Skupaj z vami oblikujemo spletno stran, ki ne le izraža vašo blagovno znamko, ampak tudi maksimizira angažma obiskovalcev. Naša prioriteta je jasna, privlačna vsebina, ki je hkrati tudi SEO optimizirana, da vas potencialne stranke lažje najdejo.

Zakaj potrebujem spletno stran?

Play Video about zakaj rabim spletno stran?

Želim ponudbo za izdelavo spletne strani.

Naši izdelki

Reference

V preteklih letih smo uspešno ustvarili precej spletnih strani za posameznike in podjetja, ki so potrebovali prepoznavnost na spletu.

Brezplačen pregled in vaše spletne strani.

Ali je vaša spletna stran res optimalna? Ne zamudite priložnosti za BREZPLAČEN pregled vaše spletne strani! Odkrijte, kaj lahko izboljšate in kako lahko pridobite več obiskovalcev. Kontaktirajte nas in se dogovorite za svoj brezplačni pregled.

Pogosta vprašanja in odgovori

Čas izdelave spletne strani se lahko razlikuje glede na zahteve stranke, velikost projekta in funkcionalnosti. Običajno traja od nekaj tednov do nekaj mesecev, vse je odvisno od obsega projekta.

Najprej se pogovorimo o vaših zahtevah in željah, da dobimo natančno predstavo o tem, kaj želite doseči s spletno stranjo. Nato pripravimo načrt oblikovanja in izdelave spletne strani, ki ga pregledate in potrdite. Ko je načrt potrjen z vaše strani, se prične z razvojem in implementacijo funkcionalnosti. Na koncu sledi testiranje in preverjanje delovanja, preden spletno stran uradno predstavimo javnosti.

Da, poleg izdelave spletne strani oblikujemo tudi logotipe in vizualne identitete, ki jih lahko uporabite na spletni strani in drugih marketinških materialih. Več o grafičnem oblikovanju si lahko ogledate tukaj.

Vse spletne strani, ki jih izdelamo, so popolnoma prilagojene za mobilne naprave, kar pomeni, da se bodo vaše strani avtomatsko prilagajale velikosti zaslona, na katerem so prikazane.

Prilagoditev spletne strani za mobilne naprave zagotavlja, da bo stran prijazna do uporabnikov mobilnih naprav, kar izboljšuje uporabniško izkušnjo, kar lahko pripomore k višjemu obisku in boljši interakciji uporabnikov s spletno stranjo.

Da, zagotovili vam bomo dostop do upravljanja spletne strani, kjer boste lahko urejali vsebino, dodajali nove strani in posodabljali spletno stran z osnovnim znanjem WordPressa. Pri urejanju vsebine na obstoječih straneh znanje WordPressa ni potrebno, saj je dovolj jasno in grafično prikazano kje in kako urejati besedilo na strani.

Oblikovanje in funkcionalnosti spletne strani bomo prilagodili vašim željam in potrebam vašega podjetja. Lahko pričakujete oblikovanje spletne strani, ki bo odražalo vašo blagovno znamko in bo imela funkcionalnosti, ki jih potrebujete, kot so kontaktni obrazci, galerije slik in druge funkcije po dogovoru.

Da, imeli boste možnost dodajanja slik, videoposnetkov in drugih multimedijskih vsebin na spletno stran z osnovnim znanjem WordPressa.

Uporaba kvalitetnih slik na spletni strani je ključnega pomena, saj vizualni elementi igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju prvih vtisov obiskovalcev. Kvalitetne slike pripomorejo k izboljšanju uporabniške izkušnje, podajo profesionalni videz in povečajo verodostojnost vašega podjetja. Poleg tega lahko slike izboljšajo tudi vašo pozicijo v iskalnikih, saj iskalniki bolje razumejo strani s kvalitetnimi slikami.

V izdelavo spletne strani je vključen zakup licenčnih fotografij iz določenih foto portalov.

Lahko pa se pred samo izdelavo spletne strani dogovorimo za poslovno fotografiranje in si priskrbite lastne profesionalne fotografije. Tako lahko prilagodimo fotografije glede na cilje in vrednote podjetja ter tako ustvarimo fotografije, ki resnično predstavljajo vas in vaše podjetje ter vašo dejavnost.

Vaše lastne fotografije lahko pripomorejo k izgradnji blagovne znamke in izboljšanju zaupanja pri strankah. Poleg tega so lastne fotografije bolj avtentične in pristne, kar se odraža na celotni podobi podjetja. Uporaba generičnih, licenčnih fotografij iz raznih foto portalov pa lahko podjetju daje neizviren videz, saj jih lahko uporablja tudi konkurenca in se ne prilagajajo popolnoma vaši viziji.

Vseeno pa so licenčne generične fotografije boljše kot fotografije, ki jih zajamete sami s telefonom, ker so profesionalno posnete in obdelane, da so primerne za različne namene, vključno z uporabo na spletnih straneh. Te fotografije so praviloma tudi visoke ločljivosti, kar zagotavlja, da bodo prikazane na spletni strani v najboljši možni kakovosti. Poleg tega pa imajo generične licenčne fotografije tudi prednost v pestrosti, saj se lahko izbira med ogromno številom različnih tem in stilov.

Da, zagotovili vam bomo dostop do osnovne analitike spletne strani, kjer boste lahko videli, koliko ljudi je obiskalo vašo spletno stran, koliko časa so ostali in kaj so iskali.

Z uporabo Google Analytics lahko sledite obiskom spletne strani in spremljate statistiko.

Da, lahko integriramo socialna omrežja v spletno stran – možno je enostavno vstavljanje povezav na vaše socialne profile, kot tudi integriranje Instagram in Facebook objav na vaši strani.

Na vrh strani