Skip to content Skip to footer
oblikovanje knjige

Oblikovanje naslovnice in vsebine knjige

Oblikovanje naslovnice in vsebine knjige

Grafično oblikovanje

Oblikovanje knjige

Oblikovanje knjige zajema oblikovanje naslovnice knjige in pa prelom strani (oblikovanje vsebine knjige) skupaj s pripravo za tisk. Več o poteku oblikovanja knjige si lahko preberete v blog objavi.

Grafično oblikovanje in priprava na tisk

Oblikovanje zunanjosti knjige po vaših željah, vključen zakup licečnih fotografij in grafik, če je to potrebno. Prejmete PDF datoteko, pripravljeno na tisk in 3D predogled končne naslovnice.

Grafično oblikovanje in priprava na tisk

Izdelava preloma strani notranjosti knjige. Cena je odvisna od vsebine in števila besed, vaših zahtev in želja. Po potrditvi izgleda in pregledu končnega oblikovanja prejmete PDF datoteko, pripravljeno za tisk.

Več osnutkov

Ko nam pošljete želje glede samega izgleda vaše knjige, se lotimo oblikovanja osnutkov. Posredujemo vam vsaj 3 različne osnutke, da se lahko lažje usmerite proti končni podobi vaše knjige.

Upoštevanje vaših želja

Zavedamo se, da je izdaja knjige zelo pomemben korak in želimo, da je končni izdelek pisan vam na kožo in predstavlja vašo osebnost. Zato se potrudimo upoštevati vse želje naših strank glede izgleda knjige.

Prilagodljivost

V kolikor potrebujete portretno fotografiranje za knjigo ali pa želite specifične grafike za naslovnico, se lahko obrnete na nas. Možna je tudi uporaba Photoshopa za posebne efekte, če želite prav posebno naslovnico.
Naši izdelki

Reference

Knjižnice in knjigarne gostijo že kar nekaj naših izdelkov. Oglejte si nekaj referenc, ki smo jih ustvarili v preteklih letih.

Hitri potek oblikovanja naslovnice knjige na našem zaslonu.

Ideja

Izdela se ideja naslovnice - kateri elementi bodo vključeni in kaj naj končna podoba predstavlja.

Grafike

Poišče se elemente, grafike iz licenčnih portalov (Istock, Shutterstock itd.) in se jih primerno pripravi (obreže in manipulira v Photoshop-u, če je to potrebno).

Play Video

Pisave

Izbere se ustrezno pisavo za naslov, podnaslov, avtorja... tudi to je potrebno ustrezno prilagoditi glede na ozadje oz. motiv.

Naslovnica

Nastane končna podoba, ki se jo pošlje stranki v predogled. Navadno se izdela vsaj 3 različne osnutke.

Kaj stranke povedo o nas?

"Eva je do sedaj edina grafična oblikovalka, ki jo poznam, da zna spraviti v realnost moje vizije in prebliske, kakšno knjigo si želim. Povem ji, kaj je tematika knjige, kaj želim, da grafično izraža in kaj mi je všeč - neverjetno, ampak dostikrat zna narediti celo bolje, kot sem si zamislila v svoji glavi 🙂 Ja, izjemno zadovoljna z njo. Tudi pri založbi se je zato trdno oklepamo."
petra škarja
Petra Škarja
Založba 5ka
"Potrebujete elegantno, domiselno in hitro rešitev? Pravi naslov je Eving oblikovanje.
Matejka Križan
Založba LYNX
Na vrh strani