Skip to content Skip to footer

Lastnica podjetja

Eva Veber

Sem ljubiteljica psihologije in vesolja. Raziskujem meje nerazložljivega, a z enako vnemo sledim najnovejšim znanstvenim dognanjem. Biohacking in znanost niso le hobi, so moj način, kako postati najboljša različica sebe.

Glasba je moj jezik izražanja, fotografija moje oko in video moje srce na zaslonu. Smisel življenja mi predstavlja ljubezen v vseh oblikah in čas preživet z osebami, ki so mi najbližje.

Moja življenjska filozofija je, da vsak dan prinaša nove priložnosti; padci in napake so zgolj učitelji v tej igri, ki jo imenujemo Življenje. Moji življenjski cilji? Rasti, pomagati in svet narediti malce lepši.

Moja oblika regeneracije je meditacija in čas preživet v objemu narave.

Verjamem v medsebojno spoštovanje in sočutje med ljudmi. Večjo vrednost kot materialne dobrine mi predstavljata čas in izkušnje.

Mojemu umu prevladujeta emocio in racio. Cenim tiste, ki znajo ceniti in spoštovati druge, in občudujem vse, ki neomajno sledijo svojim sanjam in ciljem.

Moj simbol je jin-jang, v katerem se razkriva ravnovesje in dinamika vesolja.

Biografija

Moj rojstni kraj je Trebnje, kjer je tudi trenutni sedež podjetja Eving.
Šolanje sem po dokončani osnovni šoli v Trebnjem nadaljevala v Ivančni gorici na Srednji šoli Josipa Jurčiča, kjer sem pridobila naziv Ekonomski tehnik, nato pa na IAM v Ljubljani zaključila šolanje z nazivom Inženirka medijske produkcije.
Podjetje Eving sem ustanovila leta 2014.

Na vrh strani