Skip to content Skip to footer

Slovensko-Irsko društvo Deteljica

Za slovensko-irsko društvo Deteljica smo začrtali nov digitalni prstni odtis, ki se je začel s celovito prenovo spletne strani. Z globokim razumevanjem njihove vizije in poslanstva smo ustvarili vsebinsko zasnovo, ki obiskovalcem ponuja jasno, informativno in uporabniku prijazno izkušnjo.

Za Deteljico smo oblikovali vizualno privlačne letake, plakate in vabila za različne dogodke društva. Za digitalno promocijo smo pripravili serijo promocijskih bannerjev, ki so pritegnili pozornost in zanimanje širše skupnosti.

Eden izmed vrhuncev našega sodelovanja je bilo fotografiranje ikoničnega koncerta Vladota Kreslina v Dublinu, kjer smo ujeli nepozabne trenutke in energijo dogodka. Poleg tega smo del Dingle Food Festivala, kjer se predsednica društva, Ines Zdešar, predstavi z združitvijo irske in slovenske gastronomije. Ta dogodek je dodatno obogaten z našim oblikovanjem promo gradiva, ki še dodatno poudari sinergijo dveh kultur.

S ponosom sodelujemo s slovensko-irskim društvom Deteljica in skupaj ustvarjamo projekte, ki povezujejo in navdihujejo skupnosti.

Za društvo Deteljica, ki združuje Slovence na Irskem, smo izdelali prenovljeno spletno stran, oblikovali raznovrstno promocijsko gradivo za ohranjanje slovenske kulture na Irskem ter izvedli različna fotografiranja dogodkov.

StrankaSlovensko-Irsko društvo DeteljicaWwwdeteljica.euProjektiSpletna stran, grafično oblikovanje, fotografiranje dogodkovLeto2022 -AvtorEVING oblikovanje, Eva VeberShare
Na vrh strani